Keresés az oldalon

2016. szeptember 24., szombat

Pozitív gondolkodás

Pozitív gondolkodás

A pozitív gondolkodás nem más, mint az optimizmus, azaz mindig a dolgok jó oldalát nézni. 
Ha a gondolataid pozitívak, akkor nincs helye elmédben a negatív dolgoknak. Ahelyett, hogy azon gondolkodnál, hogy "nem fogom tudni megcsinálni...", "biztos el fog romlani...", "nem fog sikerülni..." és társaik, próbálj inkább a lehetőségekre koncentrálni. Ha a pozitív gondolkodást választod, és a lehetőségre figyelsz, akkor magadhoz fogod vonzani a számodra megfelelő dolgokat.

Az elme zseniális. Amit beprogramozol (tehát mindaz, amit folyamatosan gondolsz, megjelenítesz, vagy kimondasz) azt fogja végrehajtani. Ha tehát a nap nagy részében a szűkösségere, a hiányra gondolsz, panaszkodsz amiatt, amit nem értél el, gondolsz, akkor elmédnek azt az utasítást adtad, hogy ez a parancs, ezt kell végrehajtani, ugyanis ezen van a fókusz. Így tehát kapsz még többet abból, amire gondoltál (még több negatívum).

Viszont ha Te úgy döntesz, hogy elmédből kizárod a negatív gondolatokat, és a pozitív gondolkodás beépül a napi rutinodba, zseniális változásokat fogsz tapasztalni. Még többet fogsz kapni abból, amire gondolsz, csak ez esetben ezek pozitívumok lesznek, és elhozzák neked a bőséget, a jólétet és a sikert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése